Shop

FitLine Fitness-Drink
Art.nr. 0703006

FitLine Fitness-Drink

499,00 NOK

33,27 NOK /porsjon

Beskrivelse

Alle priser inkl. MVA, eventuelle fraktkostnader kommer i tillegg.

NTC® støtter et optimalt ernæringsinntak
Magnesium støtter en normal muskelfunksjon og bidrar til å redusere tretthet og utmattelse
Med B-vitaminer, bidrar vitamin B6 til et normalt protein- og glykogenmetabolisme

3-fasekonsept (før - under - etter):

  • Mineraltilførsel før og etter idrettsøktene
  • Karbohydrattilførsel før, under og etter idrettsøktene

Høy fordøyelsestoleranse ved maksimale ytelsesnivåer
Best mulig væskeopptak gjennom isotoner

En eske inneholder 15 porsjonsposer.

Innhold
450g

Produkterfaringer

Det har vært veldig godt å kunne fylle på med vitaminer og mineraler under trening og kamp! Nå tester jeg ut Fitness-Drink. Jeg føler jeg får mer energi når jeg får i meg FitLine-produktene. Jeg merker stor forskjell nå når jeg bruker Fitness-Drink – kontra før da jeg kun drakk vann. I forrige kamp mot Storhamar kunne jeg kjenne at Fitness-Drink hjalp meg!

Cecilie Løvdal (håndballspiller på Gjerpen)

Min kone og jeg bruker Fitness-Drink under utholdenhetstrening på treningsstudioet vårt. Min kone liker egentlig ikke å løpe på tredemølle, men er så begeistret over resultatene med Fitness-Drink: hun kunne fortsette å gå i flere timer!

Dr. Christoph Schuster fra Mindelheim i Tyskland

Mine erfaringer med Fitness-Drink har vært gode. Jeg føler meg bra og mer konsentrert når jeg spiller tennis, og kan utføre på høyeste nivå gjennom treningen, selv om jeg ikke har tid til å trene og bygge opp utholdenhet. Fitness-Drink er også optimal hjelp. Det er flott at et produkt som dette har blitt utviklet!

Detlef Ewen fra Nohfelden i Tyskland

Jeg bruker Fitness-Drink hver dag under sportslige aktiviteter. Det smaker supert, og oppløses veldig godt i vann. Det smaker heldigvis ikke søtt i forhold til andre produkter. Jeg jobber på et treningsstudio og må si at det er et veldig bra produkt, jeg anbefaler det ofte!

Jan Nass fra Celle i Tyskland

Innholdsstoffer

Sakkarose, druesukker, fructose, syrningsmiddel (vinsyre), natriumcitral, kalsiumfosfat, kaliumcitrat, maltodextrin, magnesiumcarbonat, salt, fortykningsmiddel (Pektin), aroma, calsiumlactat, kaliumfosfat, vitamin C, niacin, vitamin E, pantothensyre, algepulver, beta-caroten, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, folsyre, biotin, vitamin B12.