Gratis frakt for kunder på ordre over 500 NOK eks mva!

FitLine Omega 3 Vegan

FitLine Omega 3 Vegan

396,00 NOK

Beskrivelse

Det første vegane Omega 3-produktet laget av mikroalger og i kombinasjon med den unike microSolve®-teknologien!   

Omega 3-fettsyrer med DHA og EPA er essensielt for en velfungerende kropp, siden dette støtter en normal hjerte- og hjernefunksjon*. 
For vegetarianere, veganere eller dem som ikke spiser fisk, kan det være en utfordring å få i seg det daglige behovet av Omega 3.

Oppdag FitLine Omega 3 Vegan, den nye veganske microSolve® Omega 3 laget av mikroalger, et utmerket alternativ til fiskeolje, helt uten fiskesmak. 

Unik microSolve®-teknologi for høyere biotilgjengelighet

  • Eksklusivt næringstransportkonsept (NTC®) – støtter et optimalt opptak av næringsstoffer
  • Vegansk kilde til omega 3-fettsyrer, 100% fritt for fisk, helt uten fiskesmak
  • Ren DHA og EPA fra spesialt utvalgte mikroalger av høy kvalitet
    • Fremragende produktkvalitet, produsert iht. strengeste GMP-standard
    • Uten marine forurensninger (f.eks. tungmetaller)
  • Bærekraftig produksjon og råvarer fra alternative, naturlige ingredienser. Disse erstatter de marine råvarene som kun finnes i begrenset mengde.
  • Perfekt i kombinasjon med FitLine Optimalsett
  • Søknad om patent   


* DHA og EPA bidrar til normal hjertefunksjon fra kun 2 porsjoner daglig. DHA bidrar til normal hjernefunksjon fra kun 2 porsjoner daglig.

Art.nr.
0712052
Innhold
125ml

Bruksanvisning

Fyll målebegeret opp til merket (4,17 ml), 1 til 2 ganger daglig. Innholdet røres ut i kaldt drikke.

Produkterfaringer

Heldigvis kunne jeg «overtale» mannen min til å starte med FitLines Omega3+E. Allerede etter kort tid dukket overraskende resultater opp: vi trodde egentlig at vi var ganske spreke og at vi ikke ville merke noen forskjell. Men jeg kan love at da vi meldte oss på et treningsprogram sist vår, da merket vi endringene: vi var med god margin de eldste deltakerne og samtidig de med mest utholdenhet, mest energi og mest utholdenhet. Vi bruker begge både Omega3 og Q10 fra FitLine.

Silke F

Jeg har brukt FitLine Omega 3 Vegan en stund nå, og det er et fantastisk produkt! Den er ikke laget av fisk, men av alger, og ikke dyrket i havet. Det er utrolig! Den smaker deilig og den er vegansk, noe som betyr at mange flere kan bruke den. Superviktig for vegetarianere og veganere for å sikre at de har nok Omega 3, noe som kan være en utfordring. Jeg vil fortsette å bruke den - jeg kan allerede føle en forandring! Det er litt annerledes enn den «gamle» Omega 3. Du må bare prøve!

Ingvild Bergseie

Endelig ingen fiskelukt! Omega 3 Vegan er et flott alternativ for de som ikke spiser fisk, men fortsatt vil ha alle de viktige Omega 3-fettsyrene. Den er enkel å dosere, og smaker superdeilig. Dessuten produseres det på en bærekraftig måte, og skåner de marine ressursene!

Galyna Nebova fra Tyskland

Du vil elske Omega 3 Vegan. Den smaker fantastisk, og fremfor alt smaker den ikke fisk lenger! Med Omega 3 føler jeg meg bedre og mer fokusert - det er ikke bare mine veganske kunder som er begeistret for det!

Josef Brosthaus fra Tyskland
Produktingredienser (PDF)

Vi anbefaler

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også: