Shop

FitLine C-Balance

FitLine C-Balance

444,00 NOK

14,80 NOK /porsjon

Beskrivelse

Alle priser inkl. MVA, eventuelle fraktkostnader kommer i tillegg.

Nyt livet ditt til det fulle og balanser blodsukkernivået* med FitLine C-Balance. FitLine C-Balance er et resultat av 9 års forskning, og med det utviklet denne innovative formelen som kombinerer et kraftig kompleks av sporstoffer, fibre og polyfenoler. FitLine C-Balance inneholder også sink som støtter karbohydratmetabolismen**. Dette FitLine-produktet inneholder et verdensomspennende eksklusivt spesialekstrakt av Guava og er formulert med det eksklusive næringstransportkonseptet (NTC®). Nyt denne deilige, fruktige drikken når du skal spise.

*Krom bidrar til vedlikehold av normalt blodsukkernivå.
**Sink bidrar til normal karbohydratmetabolisme.

Art.nr.
0709048
Innhold
30 poser à 5g = 150g

Bruksanvisning

Tilsett innholdet av en pose (5g) pulver i et glass. Hell i 150 ml romtemperert vann (ikke kaldt eller varmt vann). 
Rør til pulveret er helt oppløst. Nyt denne deilige, fruktige drikken når du skal spise.
Daglig dose: 1–2 porsjoner pr. dag.

Produkterfaringer fra PMs kunder og Teampartnere verden over

Nye FitLine C-Balance er merkbar på flere måter: den gir en behagelig metthetsfølelse*! Jeg blir ikke trett etter måltider med karbohydrater**, som jeg kunne bli før. Jeg får faktisk mer energi, og holder lenger før sulten kommer!


-Mette Brænd Andreassen

Lucky me! Dette er noe av det aller beste jeg har smakt – det er nesten så jeg gleder meg til neste karbomåltid så jeg kan drikke mer! Vil du prøve også?


-Mona Tjore

FitLine C-Balance, bare se på den! Jeg elsker fargen, og den smaker fantastisk!


-Hege Randli Bläcker, Sverige

Den nye FitLine C-Balance er fantastisk! Den har potensiale til å booste businessen din skikkelig! Jeg har solgt 50 bokser allerede, og har tjent mer enn 700 euro. Den smaker også veldig godt, kundene dine kommer til å elske den!


-Marilou Pedretti, Frankrike

Den nye FitLine C-Balance er fantastisk. Forrige helg solgte jeg 100 produkter og tjente mer enn 900 euro! Jeg er i fyr og flamme!


-Claudia Gheno, Sveits

Jeg oppdaget FitLine C-Balance på Europakongressen i Luxembourg. Jeg ble umiddelbart forelsket i den fruktige smaken! Og det beste er at jeg solgte 25 bokser og tjente mer enn 200 euro!


-Justine Delestre, Belgia

Jeg elsker denne bedriften! Den nye FitLine C-Balance hjelper meg å få nye kunder. Jeg har solgt 120 bokser de siste dagene, og har tjent over 900 euro. Dette er et produkt for alle!


-Angela Manuppella, Sveits
Produktingredienser (PDF)