Innovasjon og kvalitet

Når det gjelder kvalitet inngår vi ingen kompromisser. Produktenes høye kvalitetsnivå ligger langt over de vanlige standards og krav.

Våre premium-næringstilskuddsprodukter fra FitLineserien og hudpleieseriene FitLine med og FitLine skin utvikles derfor etter nyeste og sikreste vitenskapelig dokumentasjon. Produktene jvåre står for høyeste sikkerhet både når det gjelder det optimale utvalget, bearbeidingen og biotilgjengeligheten av innholdsstoffene og produseres etter strengeste,farmasøytisk GMP.

Mer enn 600 millioner solgte produkter, som regelmessig verdsettes og brukes av mange 100.000 kunder verden over, bekrefter at vår forståelse av kvalitet og sikkerhet er i tråd med forbrukerens krav.

FitLine er etablert i toppidretten:

Nettopp i toppidretten er kravene til kvalitet og sikkerhet spesielt høy. FitLine har i mange år vært førstevalg for tallrike eliteutøvere fra hele verden. Disse bruker FitLineproduktene med tiltro og overbevisning, med mål om å høyne egne prestasjoner. Utgangspunktet til den store tiltroen til FitLineproduktene, henger i stor grad sammen med PM-Internationals frivillige forpliktelse til regelmessig å teste produktene mot dopingrelevante anabole steroider.
(„Kölner Liste“, en liste utarbeidet av Olympiautvalget Rheinland for Næringstilskudd med minimert Dopingrisiko, gir informasjon om dette på nettsiden www.koelnerliste.com)

…siden alt dette i kombinasjon gjør FitLine unik, har det vært en naturlig konsekvens å sørge for at mange av produktene har blitt patentert.
Mer transparens takket være regelmessige analyser gjennomført av TÜV SÜD ELAB
Mer transparens takket være regelmessige analyser gjennomført av TÜV SÜD ELAB
How FitLine comes to life
How FitLine comes to life
Together for a stronger tomorrow
Together for a stronger tomorrow