Хранителни добавки

Постоянното всекидневно напрежение, лошото хранене и стресът са основните причини все повече хора да не могат да отговорят на завишените изисквания в работата и в личния си живот.

Хранителните добавки от нашата FitLine серия ще ви помогнaт да отговорите на предизвикателствата на днешния ден, за да живеете по-качествено и да запазите доброто си здраве и високи резултати чак до напреднала възраст.

Kонцепцията за транспорт на хранителните вещества (NTC ®), разработена от нашите учени, доставя хранителните вещества точно до мястото, където са необходими и когато са необходими - до клетъчно ниво. Това укрепва не само имунитета, но също сърцето и кръвообращението. Така вие се чувствате във форма и сте в състояние да работите активно през целия ден.

Нашите FitLine продукти са полезни също за кожата, ноктите и косата. Стегната кожа, гладки нокти и здрава коса са видимите резултати от една балансирана диета, която е богата на хранителни вещества. Много от най-добрите спортисти по целия свят също оценяват предимствата на нашите продукти.

Сертифицираните производствените процеси гарантират постоянно високо качество и абсолютна чистота на нашите хранителни добавки.

Купи Cега
Концепцията за транспорт на хранителните вещества
Концепцията за транспорт на хранителните вещества
FitLine продукти
FitLine продукти