Innovation og kvalitet

Når det handler om kvalitet, så er vi er kompromisløse og sætter barrieren langt højere end de generelt anerkendte og krævede standarder.

Både FitLine seriens premium kosttilskud og hudplejeserien  er videnskabeligt udviklet på baggrund af de seneste verificerede forskningsresultater. De er karakteriseret ved højeste sikkerhed og optimale valg. Forarbejdningen er i top, biotilgængeligheden af indholdet er optimal – og alle produkter er fremstillet i henhold til de strenge retningslinjer, der kendetegner Good Manufacturing Practice i farmaceutisk produktion og industri.
 
Vi har solgt over 600 mio. produkter – og i dag anvendes vores produkter af millioner af mennesker over hele verden. Det bekræfter ikke bare, at vores sortiment er værdsat – men også, at vi har en dyb forståelse for både sikkerhed og kundetilfredshed.

Anerkendt af sportsudøvere på topplan

Topsportsfolk stiller specielt høje krav til kvalitet og sikkerhed – og gennem de seneste mange år har FitLine været det foretrukne valg blandt topatleter fra hele verden. De er overbeviste FitLine brugere og nærer dyb tillid til, at produkterne hjælper dem til at opnå de bedste resultater. Tilliden til FitLine bygger i vid udstrækning på PM-Internationals frivillige commitment til løbende og regelmæssigt at lade FitLine produkterne undersøge og teste for doping-relevante anabolske- androgne steroider – og dermed være en del af den attraktive ”Kölner-liste”.

(Læs mere om "Kölner-listen", som er udarbejdet af Olympic center og lister en række testede kosttilskudmed minimal doping risiko, på www.koelnerliste.com)
 
Kombinationen gør FitLine  så unikke, at adskillige af vores produkter er patenterede.
 
Således bliver produkterne lavet
Således bliver produkterne lavet
Together for a stronger tomorrow
Together for a stronger tomorrow