Innovationer och Kvalitet

När det gäller kvalitet kompromissar vi aldrig! Kvaliteten på våra produkter överstiger alla de etablerade krav och standarder som finns.

Våra unika kosttillskott från FitLine och vår kosmetik från FitLine Med och FitLine Skin är därför utvecklade utifrån den senaste forskningen inom näringsvetenskap. Våra produkter står för den högsta säkerheten och det optimala valet. Biotillgängligheten hos produkternas näringsämnen är optimerade och de är tillverkade enligt Good Manufacturing Practice riktlinjer för läkemedelsindustrin.

FitLine har etablerat sig inom elitidrotten
Särskilt inom elitidrotten där kraven på kvalitet och säkerhet är som störst har FitLine varit förstahandsvalet hos många i flera år. Många trogna FitLine-användare har stor tilltro till produkterna för att kunna förbättra sina prestationer. Det stora förtroendet för FitLine grundar sig mycket i PMs frivilliga produktkontroller där vi hela tiden försäkrar oss om att de är dopingsäkra och fria från anabola androgena steroider.
(Mer information om detta finns i "Cologne List" som är en lista över de mest dopingsäkra kosttillskotten. Läs mer om detta på www.koelnerliste.com)

Allt detta tillsammans gör FitLine unikt och flera produkter är dessutom patenterade.
How FitLine comes to life
How FitLine comes to life
Together for a stronger tomorrow
Together for a stronger tomorrow
FAQ besvarad av vetenskapliga experter
FAQ besvarad av vetenskapliga experter